Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Regler og retningslinjer for Fotorequests

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

avatar

Antal indlæg : 946
Age : 37
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

IndlægEmne: Regler og retningslinjer for Fotorequests   Man dec 29, 2008 3:54 am

Se venligst http://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.

Dette underforum er beregnet til at søge efter og bede om at få vist specifikke billeder til at hjælpe med forskellige aspekter af hobbyen.
Det kan bruges, hvis man fx står og overvejer at købe en bestemt dukke, men ikke har set andet end forhandlernes egne billeder, gerne vil se dukker af to bestemte mærker sammen eller kunne tænke sig at se, hvordan folk har klippet og farvet parykker.

Husk at det er nemmere for alle, hvis trådene navngives, så det passer med indholdet (fx er "Er der nogen, der har ..?" ikke en ligeså sigende titel som "Billeder af DOD Lahoo uden faceup søges").

"Hotlinking" (altså brug af funktionen [img.]http://www.servername.com/picture.jpg[/img.] ) er ikke populært på Internettet. Upload venligst billeder til egen webside (eller Photobucket/andet galleri) eller lav et link til siden, det er på i stedet.
Husk at give ejeren æren for billeder fx ved at skrive adressen til websiden, det originalt kommer fra, hvis du bruger andres billeder.
Billeder kan ikke uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (http://www.photobucket.com).
Billeder kan indsættes i en post ved at klikke på det lille ikon med et billede på i menuen ovenfor og skrive adressen (URL) til billedet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler og retningslinjer for Fotorequests
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.
» Regler og Retningslinjer for Træf og møder
» Regler og retningslinjer for Fotografi - tips og spørgsmål
» Regler og Retningslinjer for Feedback
» Regler og Retningslinjer for Links til og anmeldelser af onlinebutikker

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Galleri :: Fotorequests-
Gå til: