Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
IndeksIndeks  FAQFAQ  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Login  

Share | 
 

 Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.

Go down 
ForfatterBesked
Xandorram
Moderator
avatar

Antal indlæg : 296
Age : 30
Geografisk sted : Odense V
Registration date : 29/12/08

IndlægEmne: Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.   Tirs dec 30, 2008 3:26 am

Dette underforum er beregnet alt der har med fremstilling af tøj, parykker, tilbehør og møbler at gøre. Du kan altså fremvise din nyeste kreation af tøj til din dreng eller pige eller dit arbejde med at lave møbler til din dukke. Du kan også vise hjemmelavede parykker eller modoficeringer af parykker, hvis du gerne vil have positiv kritik og er interesseret i at få lidt ekstra råd fra RGs medlemmer.
Det er også stedet at vise hjemmelavede symønstre eller vise mønstre fundet på nettet, som kan komme andre til gavn.

Det er vigtigt at huske på at man ikke bruger dette forum som et alternativ til Fotogalleriet og poster et helt photoshoot. Post op til fem billeder som præsenterer dit værk og husk at uddybe hvad det er du gerne vil have kritik og kommentarer på.
Selvfølgelig er der undtagelser hvor man får brug for at poste mere end fem billeder, f.eks. hvis man har en masse detaljer som man gerne vil vise frem. Så reglen er til at bøje hvis nødvendigt.

Billeder kan ikke uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (http://www.photobucket.com).
Billeder kan indsættes i en post ved at klikke på det lille ikon med et billede på (oppe under "add tags", nr. 4 i nederste linje fra venstre) og erstatte URL med adressen til billedet.

Husk at navngive din tråd med omtanke, sådan at en tråd om f.eks et nyt sæt tøj hedder "Punktøj til Shaila" og ikke "Se lige det hér".

Dette forum er til kritik, men prøv at overveje en ekstra gang hvordan du udtrykker din mening. Prøv at være høflig, begrundet og konstruktiv, når du giver kritik. "Det er overhovedet ikke punk!” hjælper jo ikke den, der har postet billederne, men "flot design, men det er ærgerligt, at du ikke har lagt nogen af kanterne op, måske skulle du tilføje lidt lynlåse og måske nogle sikkerhedsnåle?” er til mere gavn. Positive kommentarer uden kritik er naturligvis også velkomne.

Se i øvrigt http://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Similar topics
-
» Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.
» Regler og Retningslinjer for Træf og møder
» Regler og retningslinjer for Fotografi - tips og spørgsmål
» Regler og Retningslinjer for Feedback
» Regler og Retningslinjer for Links til og anmeldelser af onlinebutikker

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Dukkeværksted :: Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.-
Gå til: