Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
IndeksIndeks  OSSOSS  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

Share
 

 Regler og retningslinjer for ABJD-nyheder

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

Nerdystreak

Antal indlæg : 946
Age : 38
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og retningslinjer for ABJD-nyheder Empty
IndlægEmne: Regler og retningslinjer for ABJD-nyheder   Regler og retningslinjer for ABJD-nyheder Icon_minitimeTirs dec 30, 2008 3:49 am

Se venligst http://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.

Dette underforum er beregnet til at fortælle om nye tiltag på dukkemarkedet. Har Luts opdateret med nye dukker? Er Dollmore begyndt at forhandle et nyt mærke? Har Volks et stort event med nye "limited editions" under opsejling? Er er kommet en ny dukketype fra Soom? - Opret en tråd i dette forum, hvis du opdager en nyhed på markedet.

Lav gerne link til den omtalte nyhed og post gerne et par billeder. Men husk at billeder ikke kan uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (https://www.photobucket.com). Hotlinking til firmaernes sider er ikke tilladt.
Billeder kan indsættes i en post ved at klikke på det lille ikon med et billede på i menuen ovenfor og skrive adressen (URL) til billedet.

Diskussion om de forskellige nyheder er velkommen i de respektive tråde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler og retningslinjer for ABJD-nyheder
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: BJD-diskussion :: BJD-nyheder-
Gå til: