Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Om Resin Gardens stab: Både autoritet og privatpersoner

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

Nerdystreak


Antal indlæg : 946
Age : 43
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Om Resin Gardens stab: Både autoritet og privatpersoner Empty
IndlægEmne: Om Resin Gardens stab: Både autoritet og privatpersoner   Om Resin Gardens stab: Både autoritet og privatpersoner Icon_minitimeTors Sep 17, 2009 8:46 pm

Et hvert forum er nødt til at have folk til at klare det praktiske. Det er nødvendigt af flere årsager: For at løse tekniske problemer, flytte tråde, som ved et uheld er blevet placeret forkert, og for at holde ro og orden og sørge for, at forummets regler bliver overholdt.

Når et stabsmedlem ser sig nødsaget til at irettesætte eller give en advarsel, er det ikke noget, vedkommende finder spor rart. Det er en pligt, og én man nok helst ville være foruden. Det ville da være dejligt for stabsmedlemmer, hvis alle medlemmer opførte sig respektfuldt over for hinanden og overholdt forummets regler. Regler er til for at blive overholdt, og bliver de overtrådt, er det nødvendigt at tage sig at det. Det er endog ikke sikkert, at det stabsmedlem som tager sig af en regelovertrædelse har været med til at lave reglen eller endog er specielt glad for den pågældende regel - det er (frivilligt) arbejde, som bliver udført, og stabsmedlemmet tager sig således af sagen som autoritetsperson og ikke som privatperson med en personlig holdning til tingene. - Eller med andre ord; man bliver ikke irettesat, fordi et stabsmedlem synes, man skal det. Man bliver irettesat, hvis man har foretaget en regelovertrædelse.
Når et stabsmedlem udtaler sig som autoritetsperson, underskriver vedkommende sig med "moderator", ”supermoderator” eller "administrator" (se en uddybning af begreberne i denne tråd: https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/stabsbeskrivelser-t5.htm), og når vedkommende gør det, så er dét det endelige ord i sagen, og henstillingen skal følges. Er man utilfreds med afgørelsen, eller forstår man den ikke, kan man selvfølgelig skrive en privatbesked til vedkommende og bede om en forklaring, men ordren skal følges. - Ellers er det lidt ligesom at smide brosten efter politiet. Hvis alle gjorde det, ville ordensmagten blive nedbrudt, og anarki ville herske.
Dette gælder naturligvis uden undtagelse eller særhensyn til stabsmedlemmers personlige forhold. Kender man et stabsmedlem privat, vil særbehandling altså ikke forekomme. Stabsmedlemmet udfører blot sit arbejde og er sandsynligvis ked af at skulle irettesætte folk, vedkommende kender, men det er noget, vedkommende kan blive nødt til i rollen som autoritetsperson (altså uanset personlige holdninger eller følelser). Ligeledes har stabsmedlemmer på mange punkter tavshedspligt og kan ikke diskutere stabsanliggender med andre.

Men stabsmedlemmer er jo ikke alene tekniske medarbejdere eller politimænd - de er også helt normale medlemmer af forummet. De vil gerne have lov til at vise billeder af deres dukker, nyde hobbyen og diskutere på lige fod med alle andre brugere. Derfor er det meget vigtigt for alle at huske, at der er forskel på, om et stabsmedlem udtaler sig som autoritetsperson eller som privatperson. For at lette forståelsen af dette, kommer her et par eksempler:

Stabsmedlem udtaler sig som privatperson:
StabsmedlemA: "Jeg kan godt nok ikke lide Iplehouses nye dukke. Hun falder uden for mine dukke-idealer."
Her kunne følgende svar sagtens forekomme:
Medlem A: "Modsat StabsmedlemA synes jeg, hun er super flot! Jeg kan ikke forstå, hvorfor man ikke skulle kunne lide hende."

Stabsmedlem udtaler sig som autoritetsperson:
StabsmedlemB: "Denne tråd er nu kommet off topic. Vend venligst tilbage til emnet eller tråden låses. - StabsmedlemB, moderator."
Her kan det ikke diskuteres.

Mary
administrator
Tilbage til toppen Go down
 
Om Resin Gardens stab: Både autoritet og privatpersoner
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Chatbox på Resin Garden
» In the Celestial Gardens
» Resin matches
» Opdatering af Resin Garden
» Luts/AOD resin match?

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: BJD-diskussion :: RG-nyheder og alt det praktiske-
Gå til: