Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Regler og Retningslinjer for Resin Garden

Go down 
ForfatterBesked
Lucie
Admin
Lucie


Antal indlæg : 116
Age : 42
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og Retningslinjer for Resin Garden Empty
IndlægEmne: Regler og Retningslinjer for Resin Garden   Regler og Retningslinjer for Resin Garden Icon_minitimeMan Dec 29, 2008 3:10 am

Velkommen til Resin Garden!

Resin Garden er forummet, hvor interesserede i ABJDs (Asian Balljointed Dolls - moderne asiatiske "kugleleds-dukker" - fx Super Dollfies, Dream of Doll, Dollmore osv.) kan vise billeder af deres dukker og se andres, diskutere hobbyen, deltage i afstemninger, finde information og links, samt stille spørgsmål. Det er også stedet, hvor man kan lave opslag, hvis man ønsker at sælge eller købe dukker og tilbehør, eller aftale at mødes med andre interesserede.

Alle er velkomne til at bruge forummet - til at oprette indlæg og tråde såvel som til informationssøgning.
Opretter man sig som bruger, får man adgang til underforummet "Alt muligt" (hvor man kan tale frit om f.eks. andre hobbyer).


Regler

Kun én konto per medlem.
Det er kun tilladt af have en konto per medlem. Dette er for at undgå at andre medlemmer bliver forvirret, og samtidig er det for at prøve at beskytte alle medlemmer mod risiko for scamming.
Det er heller ikke tilladt at oprette en konto som man deler med nogen, dvs. kun én person pr. konto.

Almindelig omgangstone forventes.
Chikane, ”flaming”, mobning, osv. er ikke tilladt, og indlæg af den art vil blive slettet. Forfatteren af sådanne indlæg vil modtage en privat besked med en advarsel for grov opførsel. Overtrædes reglerne gentagende gange, vil det resultere i sletning af brugerprofil.

Administratorer og moderatorer har sidste ord i sager om regelovertrædelser og lignende.
De diskuterer og kommenterer naturligvis på lige fod med andre brugere som privatpersoner, men udtaler de sig i egenskab af at være stabsmedlemmer, gør de det klart i deres indlæg og underskriver sig som sådan (fx "Lucie - Administrator").

Signaturstørrelse.
For at lette læsningen af tråde bedes brugerne ikke at have signaturer, der overstiger 100 pixels i højden og 800 pixels i bredden. Dette gælder hvadenten der er tale om billede, tekst eller begge dele. Signaturer, som fylder for meget, vil blive slettet/rettet.


Retningslinjer

Off-Topic frabedes
Hold jer venligst nogenlunde til emnet i de forskellige tråde. Man kan altid oprette en ny tråd, hvis det man har at sige ikke passer ind.

Navngiv din tråd tydeligt
Navngiv venligst tråde, så det er overskueligt at se, hvad de handler om (fx er ”Hjælp – elastikken forsvandt ind i min dukke!” et bedre emne end ”OMG!! Hvad nu??”).

Tjek efter svar før du spørger
Man kan med fordel lede efter tråde, der måske kan hjælpe til at forklare de ting, man ikke forstår, før man laver en ny tråd om det. - Der er fx nogle "stickies", altså tråde, der ligger øverst i det pågældende forum, med svar på nogle af de mest almindelige emner (fx links til dukkeforhandlere, maling af dukkernes ansigt, osv.).

Skriv forståeligt
Skriv venligst så forståeligt som muligt. – Dette er på ingen måde et krav om høj teknisk kvalitet, men et håb om, at man vil undgå at skrive ”smart” (fx 1337 (leet), eLlEr SåDaN hEr) for at undgå forvirring og meningstab. Slang, udenlandske (især engelske) låneord/citater, smileys/emoticons osv. er naturligvis fuldt ud accepteret. Brug af engelsk er ligeledes tilladt, såfremt det er begrundet (fx ved brugere, som læser men ikke skriver dansk).

Vær ikke nedsættende - og vis hensyn
Meningsudvekslinger er naturlige på diskussionsfora, men husk at formulere indlæg, så de ikke virker nedsættende. Folk har forskellige meninger om tingene, og forummets brugere varierer stærkt i alder, social baggrund, politisk overbevisning osv.
"Jeg synes personligt ikke om farven grøn." er fx en god formulering, mens "Grøn er overklamt og folk der kan lide det er idioter!" bestemt ikke er acceptabel omgangstone. Overdreven brug af store bogstaver (caps lock) kan også nemt virke stødende og bør undgås.
Fototråde eller diskussioner, som vil indeholde eksplicit voksent indhold (fx voldeligt eller seksuelt) skal mærkes som sådan i emnelinjen.

Vær konstruktiv i din kritik
De fleste sætter pris på meninger og kritik, men prøv at være høflig og konstruktiv. "jeg kan ikke lide dine billeder!” hjælper jo ikke den, der har postet billederne, men "dukken er rigtig sød, men det er ærgerligt, at man ikke kan se ansigtet, fordi det er mørkt. Har du prøvet at bruge blitz eller sætte en lampe op?” kan godt være til gavn. Det er ligeledes god tone at sige tak, hvis man beder om hjælp og får det - så er man også sikker på, at folk gerne vil hjælpe én igen.

Om brug af farver og indstillinger af tekst.
Brug af tekstredigering kan kun bruges i galleriet ved start af en ny tråd.
Dvs: Vil du gerne poste din nyeste photoshoot, og føler du at med midterstillet tekst, fed eller kursiv effekt og måske også farve at du får den rigtige stemning frem i billederne, så er det helt tilladt.
Er du derimod igang med at svare på et spørgsmål, kommentere i en tråd, eller skrive et spørgsmål/en ny tråd, så beder vi dig om at holde dig til RGs standart tekstindstillinger. Dvs:
Tekst: venstrestillet.
Stil: Regulær (ingen kursiv eller fed)
Farve: Sort.
Dette gør det nemmere at læse en tekst hurtigt igennem og forstyrre ikke øjet så meget som et indlæg på 20 linier i fed og med farve.
Man kan dog bøje reglerne lidt og bruge tekstindstillinger hvis det drejer sig om at dele profiler eller spørgsmål og svar o.lign. op.Eks:
1 Navn: Ria Nefirr
2 Kan du lide honning?: Hmm, nej, det er lidt for klistret.


Om at lægge billeder op, som ikke er ens egne:

"Hotlinking" (altså brug af funktionen [img.]http://www.servername.com/picture.jpg[/img.] ) er ikke populært på Internettet. Upload venligst billeder til egen webside (eller Photobucket/andet galleri) eller lav et link til siden, det er på i stedet.
Husk helst at give ejeren æren for billeder fx ved at skrive adressen til websiden, det originalt kommer fra.Administratorer og moderatorer forbeholder sig ret til at flytte fejlplacerede tråde, rette emnelinjer, såfremt de ikke er fyldestgørende, samt lignende arbejde for at fremme den daglige drift og effektivitet.

Resin Garden er et forum fortrinsvis for moderne asiatiske dukker (Asian BallJointed Dolls). Diskussion om andet henvises til ”Alt muligt”-forummet (kun tilgængeligt for medlemmer).

Se i øvrigt tråden "Om forummet [forummets navn]" for yderligere information og detaljer om brugen af de enkelte fora.


Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at spørge en administrator eller moderator. Det gælder både ved tekniske spørgsmål såvel som ved sager, hvor man føler sig forulempet af en anden bruger eller har mistanke om svindel i salgs-afdelingen.
I kritiske situationer eller problemstillinger, hvor emnet ikke er lige til at placere, kan man naturligvis skrive til hvilket stabsmedlem, man ønsker, men staben er fordelt på kategorier og områder som beskrevet i følgende tråd: https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/rg-staben-hvem-er-de-egentlig-t5.htm
Tilbage til toppen Go down
 
Regler og Retningslinjer for Resin Garden
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Chatbox på Resin Garden
» Opdatering af Resin Garden
» Krav til dukkerne på Resin Garden
» Regler og retningslinjer for Fotoudfordringer
» Regler og Retningslinjer for Fotogalleri

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: BJD-diskussion :: RG-nyheder og alt det praktiske-
Gå til: