Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Regler og retningslinjer for Billedhistorier

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

Nerdystreak


Antal indlæg : 946
Age : 43
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og retningslinjer for Billedhistorier Empty
IndlægEmne: Regler og retningslinjer for Billedhistorier   Regler og retningslinjer for Billedhistorier Icon_minitimeMan Dec 29, 2008 3:44 am

Se venligst https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.

Dette underforum er beregnet til fremvisning af billedhistorier - altså fotoserier, ”photo stories”, med handling/replikker skrevet til.
En billedhistorie kendetegnes ved et handlingsforløb. Det kan eksempelvis være to dukker, der møder hinanden, taler sammen og derefter omfavner hinanden eller en dukke, som sidder alene og tænker over et emne.
Nogle fotohistorier har dialog og lydeffekter implementerede som "talebobler" (ligesom tegneserier), mens andre har handling/replikker skrevet over eller under hvert billede. Visse historier kræver naturligvis ikke ord, og er handlingsforløbet til stede, kan en billedserie sagtens kategoriseres som en fotohistorie uden.

Billeder kan ikke uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (https://www.photobucket.com).
Billeder skal indsættes i en post ved at klikke på det lille ikon med et billede på i menuen ovenfor og skrive adressen (URL) til billedet. Det er ikke tilladt at oprette tråde, som blot henviser til billedhistorier lagt op på andre websider.

For nemheds skyld er det en god idé at lade emnet indeholde en så fyldestgørende beskrivelse som muligt. Det kan fx være fabrikant-navnet på de dukker, der er på billederne ( fx "Delf Lishe", "SD Ken", DOD Yen"). På den måde kan folk, der bruger forummet som en slags database, lettere finde, hvad de leder efter.

Mange sætter pris på meninger og kritik, når de viser deres historier frem, men prøv at være høflig, begrundet og konstruktiv, hvis du giver kritik. "Historien er dårlig!” hjælper jo ikke den, der har postet billederne, men "Dukkerne er rigtig søde, men det er lidt svært at finde rundt i, hvilken rækkefølge de taler i på billede nr. 4" kan godt være til gavn. Kommentarer uden kritik er naturligvis også velkomne, især positive.
Hvis man poster billeder og foretrækker kommentarer med kritik eller netop helst ikke vil have nogen form for råd eller kritik, kan man vælge at skrive det i starten af sin post. Det er ikke en garanti for, at alle efterlever det, men det anbefales, at kommentargivere læser den post, hvis fotos de kommenterer og retter sig efter udtrykte ønsker af denne art for så vidt muligt.

Se i øvrigt følgende tråd for information omkring oprettelse af billedhistorier med voksent indhold: https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/voksent-indhold-i-billedtrade-pa-resin-garden-en-guide-t2663.htm


Sidst rettet af Mary Lør Apr 03, 2010 8:15 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
Nerdystreak

Nerdystreak


Antal indlæg : 946
Age : 43
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og retningslinjer for Billedhistorier Empty
IndlægEmne: Sv: Regler og retningslinjer for Billedhistorier   Regler og retningslinjer for Billedhistorier Icon_minitimeLør Apr 03, 2010 8:11 am

Regler opdaterede.

Mary
administrator
Tilbage til toppen Go down
 
Regler og retningslinjer for Billedhistorier
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Regler og retningslinjer for Fotoudfordringer
» Regler og retningslinjer for Dukkedesign og karakterudvikling
» Regler og retningslinjer for Fotorequests
» Regler og Retningslinjer for Fotogalleri
» Regler og Retningslinjer for Feedback

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Galleri :: Billedhistorier-
Gå til: