Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Regler og retningslinjer for forummet Faceup og modifikationer

Go down 
ForfatterBesked
Xandorram
Moderator
Xandorram


Antal indlæg : 296
Age : 36
Geografisk sted : Odense V
Registration date : 29/12/08

Regler og retningslinjer for forummet Faceup og modifikationer Empty
IndlægEmne: Regler og retningslinjer for forummet Faceup og modifikationer   Regler og retningslinjer for forummet Faceup og modifikationer Icon_minitimeTirs Dec 30, 2008 3:21 am

Dette underforum er beregnet til fremvisning af din nyeste face-up, body-blushing, dukke-tatovering, modifikationer af dukkehoved og/eller krop etc., hvis du gerne vil have positiv kritik og er interesseret i at få lidt ekstra råd fra RGs medlemmer.
Alt der har at gøre med ændring af dukken, med maling eller værktøj.

Det er vigtigt at huske på at man ikke bruger dette forum som et alternativ til Fotogalleriet og poster et helt photoshoot. Post op til fem billeder som præsenterer dit værk og husk at uddybe, hvad det er du gerne vil have kritik af og kommentarer til.
Selvfølgelig er der undtagelser, hvor man får brug for at poste mere end fem billeder, f.eks hvis man har en masse detaljer som man gerne vil vise frem. Så reglen er til at bøje hvis nødvendigt.

Billeder kan ikke uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (https://www.photobucket.com).
Billeder kan indsættes i en post ved at klikke på det lille ikon med et billede på (oppe under "add tags", nr. 4 i nederste linje fra venstre) og erstatte URL med adressen til billedet.

Husk at navngive din tråd med omtanke, sådan at en tråd om modifikation af en dukke f.eks kan hedde "Modding af CP El" og ikke "Se lige hvor sjov han ser ud".

Dette forum er til kritik, men prøv at overveje en ekstra gang hvordan du udtrykker din mening. Vær høflig, begrundet og konstruktiv, når du giver kritik. "Jeg kan ikke lide ham!” hjælper jo ikke den, der har postet billederne, men "idéen er rigtig god, men det er ærgerligt, at du ikke har prøvet at udjævne arbejdet mere, for han ser en smule ufærdig ud. Har du prøvet at bruge en slibesvamp?” er til meget bedre gavn. Positive kommentarer uden kritik er naturligvis også velkomne.

Se i øvrigt https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.
Tilbage til toppen Go down
 
Regler og retningslinjer for forummet Faceup og modifikationer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Regler og retningslinjer for forummet Fremstilling af tøj, parykker, møbler, etc.
» Regler og retningslinjer for Fotoudfordringer
» Regler og retningslinjer for Billedhistorier
» Regler og retningslinjer for Dukkedesign og karakterudvikling
» Regler og retningslinjer for Fotorequests

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Dukkeværksted :: Faceup og modifikationer-
Gå til: