Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Regler og Retningslinjer for Feedback

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

Nerdystreak


Antal indlæg : 946
Age : 43
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og Retningslinjer for Feedback Empty
IndlægEmne: Regler og Retningslinjer for Feedback   Regler og Retningslinjer for Feedback Icon_minitimeTirs Dec 30, 2008 6:08 am

Forummet Feedback er beregnet til, at hver bruger af Resin Garden kan oprette en enkelt tråd, hvor andre medlemmer kan lægge en kommentar til afsluttede handler.
Handler man med et medlem, som har en feedbacktråd, er det god tone at skrive en kommentar i tråden (og enten give ”positiv” eller ”negativ” feedback).

- Giver man feedback, skal man huske at skrive, hvad man giver feedback for (om man har været køber eller sælger og gerne af hvad).
- Feedback på Resin Garden må udelukkende gives for ABJD-relaterede handler foretaget via Resin Gardens salgsafdeling - Altså underforane Sælges, Købes, Fællesordrer og Commissions/bestillingsarbejde og ikke andre.
- I enkelte tilfælde kan man ønske at give dårlig feedback for en uafsluttet handel – fx den har været helt klart aftalt og fastlagt, og den ene part efterfølgende har trukket sig. I sådanne tilfælde bedes man henvende sig til Kinu eller Prinsessen (moderatorer af dette underforum) for at få medhold til at gøre det.
- Feedback står normalt ikke til at ændre. Når man har givet den, har man givet den. Der kan dog i enkelte tilfælde være grundlag for at tilføje/ændre i det, man allerede har skrevet i en brugers feedbacktråd. Sker det, skal man henvende sig til Kinu eller Prinsessen (moderatorer af dette underforum) for at få medhold til at gøre det.

Feedback-tråde kan give et indtryk af en brugers pålidelighed i privat salgsøjemed, men de kan naturligvis aldrig være en garanti for fremtidige handler.

Se venligst https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.


Sidst rettet af Mary Lør Sep 12, 2009 6:31 am, rettet 1 gang
Tilbage til toppen Go down
 
Regler og Retningslinjer for Feedback
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Regler og retningslinjer for Fotoudfordringer
» Regler og Retningslinjer for Købes
» Regler og Retningslinjer for Fotogalleri
» Regler og Retningslinjer for Commissions/bestillingsarbejde
» Regler og retningslinjer for Billedhistorier

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Køb, salg og fællesordrer :: Feedback-
Gå til: