Resin Garden
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.
Resin Garden

Velkommen til Resin Garden! Forum for moderne asiatiske dukker.
 
ForumforsideForumforside  Nyeste billederNyeste billeder  SøgSøg  TilmeldTilmeld  Log ind  

 

 Regler og Retningslinjer for Fotogalleri

Go down 
ForfatterBesked
Nerdystreak

Nerdystreak


Antal indlæg : 946
Age : 43
Geografisk sted : København
Registration date : 28/12/08

Regler og Retningslinjer for Fotogalleri Empty
IndlægEmne: Regler og Retningslinjer for Fotogalleri   Regler og Retningslinjer for Fotogalleri Icon_minitimeMan Dec 29, 2008 3:45 am

Se venligst https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/regler-og-retningslinjer-for-resin-garden-t9.htm for generelle regler og retningslinjer, som gælder for hele forummet.

Dette underforum er beregnet til at oprette tråde til fremvisning af færdige fotoserier, som man selv har taget af sine egne eller andres BJDs (ball jointed dolls). Det kan eksempelvis være portrætter af en enkelt dukke, flere dukker poseret sammen eller billeder, man har taget af dukker i flotte omgivelser.

Staben vil som hovedregel ikke bedømme og flytte tråde, men der kan dog være tilfælde, hvor det vil blive gjort, hvis det er tydeligt, at en tråd er blevet placeret forkert. - Eksempelvis ved billeder, hvor formålet er hurtigt at vise en ny face-up, boksåbninger med den nyeste dukker, eller dukketræf/conventions.

Billeder kan ikke uploades direkte til forummet, men hvis man har en webside selv, kan de lægges der. Ellers kan man få et gratis galleri til formålet på fx Photobucket (https://www.photobucket.com).
Billeder indsættes ved at klikke på det lille ikon med et billede på i menuen ovenfor (der står "Image", når man holder musen hen over) og skrive adressen (URL) til billedet. Det er ikke tilladt at oprette tråde, som blot henviser til andre websider, som indeholder billederne.

For nemheds skyld er det en god idé at lade emnet indeholde en så fyldestgørende beskrivelse som muligt. Det kan fx være fabrikant-navnet på de dukker, der er på billederne ( fx "Soom SG Sard", "SD Nono", DOD Yen"). På den måde kan folk, der bruger forummet som en slags database, lettere finde, hvad de leder efter.

Mange sætter pris på meninger og kritik, når de viser fotos, men prøv at være høflig, begrundet og konstruktiv, hvis du giver kritik. "Jeg kan ikke lide dine billeder!” hjælper jo ikke den, der har postet billederne, men "dukken er rigtig sød, men det er ærgerligt, at man ikke kan se ansigtet, fordi det er mørkt. Har du prøvet at sætte en lampe op?” kan godt være til gavn. Kommentarer uden kritik er naturligvis også velkomne - især positive.
Hvis man lægger billeder op og foretrækker kommentarer med kritik eller netop helst ikke vil have nogen form for råd eller kritik, kan man vælge at skrive det i starten af sin post. Det er ikke en garanti for, at alle efterlever det, men det anbefales, at kommentargivere læser den post, hvis fotos de kommenterer og retter sig efter udtrykte ønsker af denne art for så vidt muligt.

Se i øvrigt følgende tråd for information omkring oprettelse af billedtråde med voksent indhold: https://resingarden.danskforum.net/rg-nyheder-og-alt-det-praktiske-f1/voksent-indhold-i-billedtrade-pa-resin-garden-en-guide-t2663.htm


Sidst rettet af Leechy Tirs Dec 15, 2015 7:18 am, rettet i alt 3 gange (Reason for editing : Opdateret)
Tilbage til toppen Go down
 
Regler og Retningslinjer for Fotogalleri
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Regler og retningslinjer for Fotoudfordringer
» Regler og retningslinjer for Dukkedesign og karakterudvikling
» Regler og retningslinjer for Fotorequests
» Regler og retningslinjer for Billedhistorier
» Regler og Retningslinjer for Feedback

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Resin Garden :: Galleri :: Fotogalleri-
Gå til: